ma.GurusHealth.ru

Таблети "amitetravit" обложена (tabulettae "amitetravitum" obductae). Таблети, обложени жолт состојат комплекс витамини (тиамин хлорид 0,0013 g, или 0,0017 g на тиамин бромид, пиридоксин хидрохлорид 0.008 g аскорбинска

ТАБЛЕТИ "AMITETRAVIT"Обложена (Tabulettae"Amitetravitum" obductae) таблети, обложени жолт состојат kompleksvitaminov (0,0013 g тиамин хлорид или бромид, 0,0017 g на тиамин, пиридоксин хидрохлорид 0.008 g, 0.033 g аскорбинска киселина, рутин 0.017 g) и две амино киселини (D, L-триптофан 0.1 g на хистидин хидрохлорид и 0.067 грама) .Insert како адаптогени агенти obschuyunespetsificheskuyu подобрување на отпорноста на телото, како и радиотерапија rezistentnostpri terapii.Naznachayut внатрешно 3 таблети 2 пати на ден за 14 dney.Povtorny курсот се врши по 3 - 4 неделни активности пауза. Обликот на издавање: таблети од 40 и 80 парчиња во банките oranzhevogostekla.Hranenie: на суво и темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…
Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…
Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
» » » Таблети "amitetravit" обложена (tabulettae "amitetravitum" obductae). Таблети, обложени жолт состојат комплекс витамини (тиамин хлорид 0,0013 g, или 0,0017 g на тиамин бромид, пиридоксин хидрохлорид 0.008 g аскорбинска