ma.gurushealth.ru

Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g (3300 IU) - 0.002 g на тиамин хлорид или бромид 0,00258 g тиамин, рибофлавин 0.002 g, 0.003 g на пиридоксин хидрохлорид, цијанокобаламин ,000002 g (2 g), 0.02 g на никотинамид, рут

дражеј "Undevit"(дражеј "Undevitum") .Soderzhit ретинол ацетат, 0.001 g (3300 IU) - hlorida0,002 g тиамин или тиамин бромид 0,00258 g, 0.002 g рибофлавин, пиридоксин хидрохлорид 0.003 g, ,000002 g цијанокобаламин (2 микрограми), 0.02 g на никотинамид, 0.01g на рутин, токоферол atsetata0,01 g, 0.0005 g на фолна киселина, калциум пантотенат 0.003 g, 0.075 аскорбинска киселина g.Primenyayut да се подобри метаболизмот и општата состојба на средната возраст и постари улиците во комбинација со други внатрешноста на sredstvami.Naznachayut по јадење како превентивна мерка за drazhe2 1 - 3 пати на ден, за медицински цели 2 таблети 3 пати на ден echenie 20 - 30 дена. Повтори курсеви се спроведуваат во рамките на 1 - 3 mes.Forma порака: во пакет од 50 таблети е исто така drazhe.Vypuskayutsya "Undevit"Опфатени zheltogotsveta школка на истиот состав.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "ferropleks" (ferropleh) *. Дражеј бела боја, кој содржи 0.05 g (50 mg), железо…Таблети "ferropleks" (ferropleh) *. Дражеј бела боја, кој содржи 0.05 g (50 mg), железо…
Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Vitsein (viceinum). Комбиниран препарат кој содржи 0,2 g на цистеин, глутаминска киселина и глицин…Vitsein (viceinum). Комбиниран препарат кој содржи 0,2 g на цистеин, глутаминска киселина и глицин…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…
Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…
Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…
Complivit (complivitum). А сложени производи кои содржат витамини и минерали. Се произведува во…Complivit (complivitum). А сложени производи кои содржат витамини и минерали. Се произведува во…
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
» » » Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g (3300 IU) - 0.002 g на тиамин хлорид или бромид 0,00258 g тиамин, рибофлавин 0.002 g, 0.003 g на пиридоксин хидрохлорид, цијанокобаламин ,000002 g (2 g), 0.02 g на никотинамид, рут