ma.GurusHealth.ru

Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g (5000 IU) или ретинол палмитат 0,00275 g (5000 IU), тиамин хлорид 0.002 g или 0,0026 g на тиамин бромид, 0.002 g на рибофлавин, никотинамид 0.015 g, пиридоксин хидрохлорид 0.0

дражеј "Geksavit" (дражеј "Nehavitum") .Soderzhit ретинол ацетат 0,00172 g (5000 IU) или retinolapalmitata 0,00275 g (5000 IU), тиамин хлорид 0.002 g или 0,0026 g на тиамин бромид, 0.002 g на рибофлавин, пиридоксин хидрохлорид nikotinamida0,015 g 0.002 g киселина askorbinovoy0,07 g.Primenyayut профилактички за preduprezhdeniyagipovitaminozov, како и за подобрување на soprotivlyaemostiorganizma на заразните и катаралната zabolevaniyam- pridlitelnom antibiotikami- третман кај пациенти, професија kotoryhtrebuet зголеми визуелна острина (транспорт возачи, и др.) Доделување после јадење :. за спречување наgipovitaminozov PA1 таблети во еден ден или во други случаи - возрасни: 1 таблета 3 пати на ден. Деца 3-7 години - 1 таблета 1 - 2 пати на ден, повеќе од 7 години - 1 таблета 1 - 3 пати на den.Forma прашање: во пакет од 20 40 50 или 100 таблети и drazhe.Vypuskayutsya "Geksavit", Обложени со ист состав како на пелети.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "ferropleks" (ferropleh) *. Дражеј бела боја, кој содржи 0.05 g (50 mg), железо…Таблети "ferropleks" (ferropleh) *. Дражеј бела боја, кој содржи 0.05 g (50 mg), железо…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Vitsein (viceinum). Комбиниран препарат кој содржи 0,2 g на цистеин, глутаминска киселина и глицин…Vitsein (viceinum). Комбиниран препарат кој содржи 0,2 g на цистеин, глутаминска киселина и глицин…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…
Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…
Complivit (complivitum). А сложени производи кои содржат витамини и минерали. Се произведува во…Complivit (complivitum). А сложени производи кои содржат витамини и минерали. Се произведува во…
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
» » » Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g (5000 IU) или ретинол палмитат 0,00275 g (5000 IU), тиамин хлорид 0.002 g или 0,0026 g на тиамин бромид, 0.002 g на рибофлавин, никотинамид 0.015 g, пиридоксин хидрохлорид 0.0