ma.gurushealth.ru

Таблети "Tetravitum" обложена (tabulettae "tetravitum" obductae). Содржи 0.003 g на тиамин хлорид или бромид, 0,0039 g на тиамин, рибофлавин 0.003 g, 0.02 g на никотинамид, 0.15 g на аскорбинска киселина Assign за да се спречи бери-бери и хипо

ТАБЛЕТИ "tetravit"Обложена (Tabulettae"Tetravitum" obductae) .Soderzhat тиамин хлорид 0.003 g или 0,0039 g на тиамин бромид, 0.003 g на рибофлавин, никотинамид, 0.02 g аскорбинска киселина 0.15 g.Naznachayut за спречување на хипо- и бери-бери лица rabotayuschimv топла продавници, со висок надворешната температура големи fizicheskoynagruzke, придружуван од голем трошок energii.Prinimayut 1 таблета 1 време еден ден после јадење.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…
Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…
» » » Таблети "Tetravitum" обложена (tabulettae "tetravitum" obductae). Содржи 0.003 g на тиамин хлорид или бромид, 0,0039 g на тиамин, рибофлавин 0.003 g, 0.02 g на никотинамид, 0.15 g на аскорбинска киселина Assign за да се спречи бери-бери и хипо