ma.gurushealth.ru

Таблети "pangeksavit" обложена (Ta buletta "ranhexavitum" obductae). ,00568 содржат ретинол ацетат или ретинол палмитат g 0,00908 g (16.500 единици), тиамин бромид 0,00645 g (6,45 mg) или тиамин хлорид 0.005 g (5 mg), рибофлавин 0.005 g

ТАБЛЕТИ "PANGEKSAVIT"Обложена (Ta buletta"Ranhexavitum" obductae) .Soderzhat 0,00568 g ретинол ацетат или ретинол palmitata0,00908 g (16.500 единици), тиамин бромид 0,00645 g (6,45 mg) или тиамин хлорид 0.005 g (5 mg), рибофлавин 0.005 g, kaltsiyapantotenata 0 01 g пиридоксин хидрохлорид 0.005 g на никотинамид и 0,05 g.Primenyayut во медицината во хипо и бери-бери, намалување на визуелна острина, одредени заболувања на кожата (lichen коса, ихтиоза, псоријаза) .Naznachayut возрасни на 1 таблета 3 пати на ден - деца на возраст од 1 година - 1 1/2 таблети еднаш дневно - од 1 година до 3 години старо 1/2 таблети 2 пати на ден или 3 - 7 години - 1 таблета 2 пати на ден или да Tarsch 7 години - 1 таблета 3 пати на ослободување den.Forma: во пакет од 20 30 40 и 50 таблети.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…
Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…
» » » Таблети "pangeksavit" обложена (Ta buletta "ranhexavitum" obductae). ,00568 содржат ретинол ацетат или ретинол палмитат g 0,00908 g (16.500 единици), тиамин бромид 0,00645 g (6,45 mg) или тиамин хлорид 0.005 g (5 mg), рибофлавин 0.005 g