ma.GurusHealth.ru

Aevitum (aevitum). Раствор во масло, кој содржи 1 ml на ретинол ацетат (витамин А) 35 mg (околу 100.000 IU) и A-токоферол ацетат (витамин Е) 100 mg. Транспарентна течност од светло жолта до жолта боја, со слабо мирис

Aevitum (Aevitum) раствор во масло, кој содржи 1 ml на ретинол ацетат (витамин А) 35 mg (околу 100 000 IU) и на a-токоферол ацетат (витамин Е) 100 mg.Prozrachnaya течноста од светло-жолта до жолта боја, со slabymzapaham.Primenyayut терапевтски цели во атеросклеротични izmeneniyahsosudov, нарушувања на трофични ткиво, obliterating endarteriite.Prinimayut навнатре во форма на капсули, обично 1 капсула 2 - 3 пати на ден (2 капсули 2 - 3 пати на ден), стапката на третман од 30 - 40 дена . Повторено предмети распоредени 3 - 6 mes.Preparat треба да се користи со претпазливост во текот на бременоста, тиреотоксикоза, холециститис, во услови soprovozhdayuschihsyapovyshennoy васкуларна пропустливост (хроничен гломерулонефритис, хронична циркулаторна инсуфициенција, итн) на производот: капсули од 0,2 грама.. shtuk.Hranenie мултипли од 25: во темно место на температура од + 5-10 C.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Oraza (orazum). На препарат кој содржи комплекс од amylolytic и протеолитички ензими добиени од…Oraza (orazum). На препарат кој содржи комплекс од amylolytic и протеолитички ензими добиени од…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Tsigerol (sugerolum). 4,8 (+) dl-2-циклохексил-5,9-dimetilkaprinovaya киселина. Транспарентен мрсна…Tsigerol (sugerolum). 4,8 (+) dl-2-циклохексил-5,9-dimetilkaprinovaya киселина. Транспарентен мрсна…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Ретинол (retinolum). Витамин А (vitaminum а). Транс-9,13-диметил-7- (1,1,5-триметил-5-ил-C6)…Ретинол (retinolum). Витамин А (vitaminum а). Транс-9,13-диметил-7- (1,1,5-триметил-5-ил-C6)…
Aekol (aesolum). Комплекс препарат кој содржи 100 ml на мрсна раствор од 1.04 g ретинол ацетат,…Aekol (aesolum). Комплекс препарат кој содржи 100 ml на мрсна раствор од 1.04 g ретинол ацетат,…
Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…
Complivit (complivitum). А сложени производи кои содржат витамини и минерали. Се произведува во…Complivit (complivitum). А сложени производи кои содржат витамини и минерали. Се произведува во…
0.25 Eritsiklin капсули (erycyclinum 0,25 во capsulis). А мешавина на еритромицин, и…0.25 Eritsiklin капсули (erycyclinum 0,25 во capsulis). А мешавина на еритромицин, и…
Таблети "Kvadevit" обложена (tabulettae "quadevitum" obductae). Таблети,…Таблети "Kvadevit" обложена (tabulettae "quadevitum" obductae). Таблети,…
» » » Aevitum (aevitum). Раствор во масло, кој содржи 1 ml на ретинол ацетат (витамин А) 35 mg (околу 100.000 IU) и A-токоферол ацетат (витамин Е) 100 mg. Транспарентна течност од светло жолта до жолта боја, со слабо мирис