ma.gurushealth.ru

Ладно извор и пренос на слика системи светло за фото и видео документација

Видео: Пат до Сатурн. Гатанки Сатурн Сатурн прстен. Универзумот, простор, Сончевиот систем

Ладно извор и пренос на слика системи светло за фото и видео документација

20 212001 - Karl Storz Endovision TELECAM SL, еден чип дигитални endovideokamera, системот на боја: PAL, работен напон: 100-240 V AC. 50/60 Hz, комплет е подготвен за употреба

20 212101 - Karl Storz Endovision TELECAM SL, еден чип дигитални endovideokamera, системот боја: NTSC, работен напон: 100-240 V AC. струја. 50/60 Hz, комплет е подготвен за употреба
или:
2120 20 01-020 - Karl Storz Endovision TELECAM SL, дигитален единствен чип endovideokamera, системот боја: PAL, со вграден дигитален видео процесор единица, оперативниот напон 100-240 V AC. 50/60 Hz, комплет е подготвен за употреба

2121 20 01-020 - Karl Storz Endovision TELECAM SL, дигитален единствен чип endovideokamera, системот боја: NTSC, со вграден дигитален видео процесор единица, оперативниот напон 100-240 V AC. 50/60 Hz, комплет е подготвен за употреба

20 200032 - Karl Storz специјални раздвојувачот поле на гледање, се користи со endovideokamerami Endovision TRICAM, TELECAM и DX-CAM за истовремено набљудување преку ендоскопот и на мониторот
20 200030 - Тастатура генератор вируленција и контрола на камерата функција
9266 S - колор монитор, PAL боја систем, NTSC, екран со дијагонала големина: 36 см, работен напон: 100-240 V AC. струја. 50/60 Hz, вклучувајќи го кабелот за напојување
544 ЕП - видео, DVCAM, боја систем: PAL снимање и репродукција на работен напон: 220-240 V AC, 50/60 Hz, 12 VDC. вклучувајќи го и кабел за напојување, лента за чистење и далечински управувач 544 ЕР

544 - Да се ​​иста боја систем: снимање и репродукција: NTSC, работен напон: 120 V, транс. струја. 50/60 Hz, 12 VDC, вклучувајќи го и кабелот за напојување, односно касета за чистење и далечински управувач 544 ER

547 L - печатач во боја, боја систем е PAL, со обоени хартија, 10 листови / пакет, работен напон: 200-240 V AC. 50/60 Hz, вклучувајќи го кабелот за напојување

20 133101 - XENON ладно извор на светлина 300, со интегрирана пумпа за одмаглување работен напон: 100-125 V AC. тековната / 220-240 VAC. 50/60 Hz. Комплет е подготвен за употреба
572 C - Домување SLR
576 A - Karl Storz објектив за зумирање со посебни интегриран автоматски светлина мерење со интегриран фотометар, f = 70 mm, 140 mm, брзо може да се поврзе на оптика и адаптерот за камера прстен 572 за C
495 NA - Фибер оптички влакна со дијаметар 3.5 mm, должина 230 cm
495 FP - Течен светлина водич, со дијаметар од 3 mm, должина 250 cm

28003 NA - количка за инструменти 4 анти-статички ролки од кои 2 се заклучува. 2 стабилна полица 1 полица со можност за завртување, 7 соединенија за изедначување на потенцијал, 2 пенкала, еден канал за жици монтирани лево или десно на страната застане, 4 комплети на брави аглите на панел со 6 приклучоци, 1 Држач за камера 1 единица со фиока.
димензии:
Шкафовете за инструменти: 680 mm x 1230 mm x 640 mm (Ш x В r).
Полици: 630 mm x 420 mm (Ш x Д)
ролери дијаметар: 150 mm
Макс. секоја полица носивост: 40 kg
Макс вкупната тежина: 220 kg (не е прикажан)
Хајнц Shtammberger
Ендоскопска дијагноза и хирургија во болести на синусите и предниот базата на черепот на
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Нови докази за живот на месечината на СатурнНови докази за живот на месечината на Сатурн
Сликите на Титан Прометеј и Сатурн во позадинаСликите на Титан Прометеј и Сатурн во позадина
Sheyvernaya систем од kapl StorzSheyvernaya систем од kapl Storz
Сетови за складирање вакцина комплет el-вакцинацијаСетови за складирање вакцина комплет el-вакцинација
Оперативни апарати дополнителни алаткиОперативни апарати дополнителни алатки
Дијагноза на рак на користење на smartphoneДијагноза на рак на користење на smartphone
Молекуларна дијагностика преку паметен телефонМолекуларна дијагностика преку паметен телефон
Љубезност е заразнаЉубезност е заразна
Гејл: паметни комплет за прва помош домаГејл: паметни комплет за прва помош дома
Алатки за ендоскопска оперативни декомпресија на оптичкиот нервАлатки за ендоскопска оперативни декомпресија на оптичкиот нерв
» » » Ладно извор и пренос на слика системи светло за фото и видео документација