ma.gurushealth.ru

Неплодност третман во Шпанија со eeva технологија

Новата технологија е почетокот на оценка на одржливоста на ембриони Eeva (раниот ембрион одржливост проценка), која за првпат беше покажа на светот во 2013 година, таа е ставена на располагање на повеќе и повеќе медицински институции низ целиот свет.

Неплодноста клиника во Аликанте

Аликанте клиника за неплодност третман (ИВФ Аликанте) - ова е првата клиника во Шпанија, која се воведе Eeva технологија, во голема мера зголемување на шансите за своите пациенти во раѓањето на детето.

Клиника за вештачко оплодување Шпанија во Аликанте е дел од меѓународните гранки на медицински мрежа која се шири низ Европа. Оваа група на клиниките има децении искуство во областа на репродуктивна медицина. минималната стапка на успех од 75%.

Шпанија ИВФ клиники се обезбеди целосен опсег на дијагностички и терапевтски опции, вклучувајќи вештачко оплодување, ICSI / IMSI / ССМ.

Третманот понудени од страна на Клиниката за Аликанте:

 • трансфер бластоцисти
 • Оплодување на сперма од донатор
 • донација јајце
 • донација на ембриони
 • Трансфер на замрзнати ембриони
 • In vitro фертилизација (ИВФ)
 • Интрацитоплазматски сперма вбризгување (ICSI)
 • Интраутерина инсеминација (IUI) и стимулација без стимулација

Која е предноста Eeva?

Научниците го нарекуваат Eeva идните репродуктивни технологии и се очекува дека неговата употреба ќе се зголеми на стапка на успех на вештачко оплодување е повеќе од 2 пати.


Третман на неплодност во Шпанија со Eeva технологија
Рано евалуација на одржливост на ембрионот го прави возможно да се открие голем број на хромозомски абнормалности, кои придонеле за 70% од абортуси. Ова значи дека со Eeva пациенти ќе го имплементираат најздравите ембриони.

Оваа технологија обезбедува за време застаруваат ембрион, што е неинвазивен тест и не може да му наштети на ембрионот. Традиционално, ембриони се земени од инкубатор и оценка на изгледот под микроскоп. Но, таква постапка, која се врши постојано ембриолог во текот на работен ден, има ограничена прецизност и значителен степен на субјективност.

Eeva ембрион timelapse технологија ви овозможува да се направи илјадници слики од развој на организмот, дури и без отстранување на ембрионот од инкубаторот. Со Eeva е можно да се процени брзината на развој, скрининг од тие ембриони, кои се развива премногу бавно.

Главната работа е тоа што им овозможува - е да се утврди веројатноста за хромозомски абнормалности. Над 50% од ембриони имаат хромозомски грешки кои се водечка причина за неуспех во вештачко оплодување. Експертите велат дека Eeva дава надеж за раѓање на здраво дете на прво место за жените над 40 години, кои имаат висок ризик од хромозомски абнормалности.

Третман на неплодност во Шпанија со Eeva технологија
Покрај тоа, благодарение на Eeva ембриолози може да обезбеди вредни и објективно информирање за идеално време за трансфер на ембрионот.

Што да се очекува во лекување на неплодност во Аликанте?

На клиниките, ИВФ третманот на Шпанија се состои од следниве чекори:
 • Виртуелен состанок преку интернет, за да се добие второ мислење
 • Првата консултација со еден од специјалисти во неплодност
 • Подготовка на домашно лекување
 • А патувањето во третманот директно на клиника
 • Резултатите од мониторингот за 1 триместар
Според шпанскиот закон, локалната клиника може да се третираат неплодност во следниве категории на пациенти:
 • Хетеро брачни двојки
 • Хетеросексуалните парови не се насликани
 • немажените жени
 • лезбејски парови
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Третман на машки и женски неплодност клиника Tambre Шпанија, МадридТретман на машки и женски неплодност клиника Tambre Шпанија, Мадрид
Групата Аџибадем клиники. Третман во ТурцијаГрупата Аџибадем клиники. Третман во Турција
Третман во болница во Шпанија, "Коста Брава" во PalamosТретман во болница во Шпанија, "Коста Брава" во Palamos
Третман во Шпанија Меѓународната болница medimar, Аликанте, ВаленсијаТретман во Шпанија Меѓународната болница medimar, Аликанте, Валенсија
Вештачки тестисите да произведуваат спермаВештачки тестисите да произведуваат сперма
Третман во Република клиника iscare (iscare пластична хирургија), ПрагаТретман во Република клиника iscare (iscare пластична хирургија), Прага
Третман во Шпанија клиника oncocirТретман во Шпанија клиника oncocir
Третман во клиники во Германија BogenhausenТретман во клиники во Германија Bogenhausen
Медицински туризам во ШпанијаМедицински туризам во Шпанија
Најголем дел од приватните клиники во Женева за странциНајголем дел од приватните клиники во Женева за странци
» » » Неплодност третман во Шпанија со eeva технологија