ma.gurushealth.ru

Развивање на книги за деца со свои раце

Видео: Развојна книга за деца 1-5 со своите раце / Преглед

Развојна книга со свои раце ќе покаже имагинација nezaskuchat мајката и бебето.

Видео: MC: шие Развојна книга. Дел 1 - обработка на страници. Почетен курс: стр.1 - како да се шие тивка книга страници

Развивање на книги за деца со свои раце

Вас, некој од вашето семејство или пријатели очекува надополнување во семејството? Тогаш овој напис сигурно ќе биде од интерес за вас. Во него, зборувам за тоа како да направите вашите раце мека Развојна книга за бебето. Бебињата се активно развивање на сите сетила, и оваа книга ќе биде за него во оваа голема помош. Покрај тоа, стихови (ако да им каже паралелно демонстрација слики - апликации) се развива својот говор, фантазија, имагинација, меморија, се прошири вокабуларот ... Во корист е огромен, и да се направи книги за деца со свои раце не е толку тешко! мојата големина книга -. 20 до 20 см А книга јас ги сошив околу еден месец. Се разбира, ако имате повеќе слободно време ќе книга soshote побрзо. Јас ги сошив покривање на наједноставен на Американ со шема со која се симулира крпеница. На насловната страница има место да се вметне една мала слика. За производство на книги во развојот, јас се користи на следниве материјали: Американ и chintz страници (Американ зајакнат заедничките линии), се чувствува и руно - за детали, неколку други ткаенини (кадифе, P / E, мрежа, плетени ткаенини, фланелен) - за декорација, монистра, копчиња , мониста, пена вметнува помеѓу страниците на 1 cm дебелина. методите на собранието на страници во книгата, постојат многу, јас се користи еден што не се наоѓа никаде. Можеби ќе ви се допадне. Јас отсечени и сошив од страна 2 (во парови). За да го направите ова, се правоаголник на ткаенина околу 20 до 40 см (и некои страници Јас seaming, од различни ткива), доколку е потребно, да се зајакне линии и шие различни образовни елементи (Имам пораби некои чука, некои - на рака). Потоа додадете на двете страни на образувам внатре и шие на 3 страни (на долниот раб на резерва nezashitym на). Па, сега одам во текот на страницата. Јас нема да се појави на истата страница, и веднаш целата своја. Секоја своја страна ќе ги опише образовни елементи и да се напише една песна што ја придружува изложбата. Така, првиот пресврт развој на книги - Денот на пролетната сонце и дожд Изградба на виножитото заедно - седум боја полукруг од седум широк лаци. - пчела, пчела, каде беше таа? Каде ќе мед постигна? Во утринските часови - во детелина беше, а потоа - на паричка. Време слабо-и-DKO потрошени Pchhi! - Во мирисна чорба. - Сега, каде да лета, пчела злато? - О, јас не знам, бејби! О, јас не знам. За четири дена Глуварче ме чека. Па, сега одам во текот на страницата. Јас нема да се појави на истата страница, и веднаш целата своја.

Секоја своја страна ќе ги опише образовни елементи и да се напише една песна што ја придружува изложбата. Така, првиот пресврт развој на книги - Денот на пролетната сонце и дожд Изградба на виножитото заедно - седум боја полукруг од седум широк лаци. - пчела, пчела, каде беше таа? Каде ќе мед постигна? Во утринските часови - во детелина беше, а потоа - на паричка. Време слабо-и-DKO потрошени Pchhi! - Во мирисна чорба. - Сега, каде да лета, пчела злато? - О, јас не знам, бејби! О, јас не знам. За четири дена Глуварче ме чека. 3 пресврт развој книги: малку цвеќиња и пеперутки semitsvetik-I во градината некогаш одеше Semitsvetik најде таму. Неверојатни боење ... Тоа беше магичен, бајка на пеперутка ... Облечен нов фустан. светла облека fashionista прошетка ловец. Од цвет на цвет муви, уморен - почива. 4 претвори Развојна книга - куќа и камион: Јас живеам кутре. Тој повеќе не е сам. Имаме топло кученцето дома, тој веќе долго време сонував за тоа. Во утринските часови на прозорецот шепи мачка мие. Песна purrs бескорисно боцка во нога. Камион носи песок, изненадувачки луѓе ", Што чудо - чуда? Тоа песок под небото! "Тие донесоа песок работници да се изгради куќа за да им помогне. Тоа е важно да се покаже имагинација и тогаш вашето дете ќе биде на повеќето интересни и необични книга, која нема да му дозволи да се досадуваат.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Нова апсурдна исхрана ОМГ, ладен туш и не трошки за појадокНова апсурдна исхрана ОМГ, ладен туш и не трошки за појадок
Појавата на новороденче семејствоПојавата на новороденче семејство
Сексологија и сексуална записи патологијата лицемериеСексологија и сексуална записи патологијата лицемерие
Материјалите на неколку делови, книги, директориумиМатеријалите на неколку делови, книги, директориуми
Учење на децата да читаат на гласУчење на децата да читаат на глас
Во книгата "Клиничка фармакологија и фармакотерапија," главата на 11 лекови кои се…Во книгата "Клиничка фармакологија и фармакотерапија," главата на 11 лекови кои се…
Подготовка на другите деца до појава на бебетоПодготовка на другите деца до појава на бебето
Во книгата "Клиничка фармакологија и фармакотерапија", изјави шефот на 5 главни…Во книгата "Клиничка фармакологија и фармакотерапија", изјави шефот на 5 главни…
Љубовта на една мајка помага развојот на мозокот на дететоЉубовта на една мајка помага развојот на мозокот на детето
Усогласеност и промениУсогласеност и промени
» » » Развивање на книги за деца со свои раце