ma.gurushealth.ru

Користење на монитор за следење на вашето дете

Видео: Како да се внимава на својата сопруга со iPhone

Користење на монитор за следење на вашето дете

Следење на состојбата

Современите родители сега се во можност да го користите бебе монитор да се слушне, па дури и да се види своите деца во далечина. Многу родители сметаат дека овие монитори ќе им дозволи да се смири, а тоа е да се движат слободно низ куќата, сепак внимава на нивните деца. Ако сакате да го користите монитор, да ги земе предвид таквите размислувања:

Видео: Како да ги пратите на вашиот телефон? Шпион - Андроид уред менаџер

  • спектар на. Вредноста на овие монитори е утврдена од страна на нивните технички карактеристики, па ние нудиме неопходно да се разгледа она што спектар на "слушање" на секој од нив има.
  • Таа работи во двете насоки. Во еден прилично густо населени куќи, колиби и townhouses околу можните пречки од друго бебе монитор. Не само што ќе се кандидира на ризикот од "слушнеме" она што се случува во соседните куќи, но, исто така, вашите соседи имаат сличен уред има подеднакво добри шанси да се забележи она што се случува во вашата област.
  • Нарушување на мирот. Некои од вас може да најдете дека вашиот монитор _ значително се меша лево во текот на ноќта, дури и тој краток сон, кои ќе бидат во можност да се сфати, предизвикува да се разбудам во одговор на најмала звук или го вклучите вашиот спиење дете.
  • пребарување канал. Денес, модерната електроника, постојат повеќе од доволно за сите видови на уреди кои се мешаат со монитор, вклучувајќи безжични телефони, мобилни телефони и други монитори. Обидете се да најдете монитор со "добар прием и не повеќе од еден канал за да се намали веројатноста за појава на пречки. Ние, исто така, укажуваат на тоа дека ќе ги задржи проверка на случај, ако се сретне со некои непредвидени технички конфликти кои се појавуваат само кога ќе почнете да го користите вашиот дом монитор.
  • Ѕвона и свирки. Размислете за ѕвона и свирки што навистина треба, а кои служат само да ја зголеми цената. Некои дополнителни опции на располагање вклучуваат преносни приемник со прицврстувач за на ремен, две начин радио, вибрира приемник или трепка приемник, за да можете да го исклучите звукот, како и дополнителни мобилни кутија, придружни една базна станица.
  • Нема ништо подобро од директно набљудување. Никогаш не им дозволувајте за следење замени разумни безбедносни мерки. Не постојат докази дека употребата на мониторот ја намалува можноста на синдромот на ненадејна смрт детето.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Smartphone следи ефикасноста на третманот на мускулна дистрофијаSmartphone следи ефикасноста на третманот на мускулна дистрофија
Минијатурни Холтер следење Нови ™ печ холтерМинијатурни Холтер следење Нови ™ печ холтер
Мајмуни обучени да се направи разлика зборовиМајмуни обучени да се направи разлика зборови
Во САД го одобри уред за тестирање на фетусот не-стрес домаВо САД го одобри уред за тестирање на фетусот не-стрес дома
Холтер монитор mastercaution уред (MCD)Холтер монитор mastercaution уред (MCD)
Нов кожен срцето мониторНов кожен срцето монитор
Хируршки монитор eyeseemed контролирани погледХируршки монитор eyeseemed контролирани поглед
Мерење на не-контакт на оксигенација на крвтаМерење на не-контакт на оксигенација на крвта
Назален монитор за спасувачи и војскатаНазален монитор за спасувачи и војската
Видео-Maman VM-241aВидео-Maman VM-241a
» » » Користење на монитор за следење на вашето дете