ma.gurushealth.ru

Проширени вени на вагината за време на бременоста

Видео: Како да се породи, за проширени вени во вагината?

Проширени вени на вагината за време на бременоста

За среќа, ова е исклучително непријатна слика на болеста е исклучително редок, во кој мали и големи усни отече - а ова е само врв на ледениот брег.

Видео: Kompresseonnoe долна облека за време на бременоста

Проширени вени на вагината може да стане вистински море од крв, кои, според нив преплавени создаде жена чувство дека се следи од тоа надолу и кон надвор. Овој симптом е многу тешко секојдневниот живот на жените и ги негира сексуален живот.
Угнетувачка надолу полнота може да стане толку силна што не само што ќе доведе до физичко ограничување на движење, но ќе го направи да биде невозможно да се оди. Толку елоквентно ситуација ни овозможува да се разбере дека една жена не може да се движи напред на живот како енергетски цевка во гениталниот нејзиниот отвор предизвикува болка.
Кога напон при породување проширени вени може да дури и се скрши (во ретки случаи) и витална енергија акумулирани со застрашувачки ефект - и опасни - тече надворешно. Врз жената во овој случај разбои опасност од губење на виталноста, но од аспект на медицината проблем може ефикасно да се коригира.
Потечени (сина) малите привлече вниманието на лекарите и одвратат сексуалниот партнер. Често се случува ова сценарио: бременоста е непожелно, бидејќи трудот е резултат на сексуалните желби на жените. Сега, во најмала рака, тој не може да оди во близина на неа.
Понекогаш, овој симптом укажува аверзија кон партнерот дека жената не е во можност да се искажат со зборови. Симптом го прави подобро од сите зборови.
Семантички ние се справи со енергија и витални затка во предниот дел на гениталиите. Жената го затвора влезот во себе сексуално е посветена на мирот. Во исто време симптом е потенцирана во јавната површина и нека болни и непријатни, но тоа носи на ум соодветна перспектива - витална енергија на жените дојдоа до застој. Постојат специјални панталони појас, кој облоги на вулвата, кои, се разбира, е задача далеку посложена отколку лекувањето на вените на нозете.
По симптоми на бременоста постепено се губи, да замине, како по правило, мали димензии, кои ќе потсетуваат на жената дека следниот пат кога тоа би можело да се случи повторно, дека ништо не исчезна, но едноставно "намалете го звукот".
Кога проширени вени и задржување на водата е многу добар компир диета, која во овој поглед е повеќе препорачува од ориз и овошје. Како резултат на регулирање на мобилните натриум-калиум биланс има диуретично дејство. Две или три дена во неделата на компир - тоа сигурно не е лек, но тие ќе ви помогнат да се ослободи од телото и без какви било проблеми со дефицит на одредени супстанции.

Видео: Попуштени вени на вагината во текот на бременоста

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Крварење од езофагусотКрварење од езофагусот
Проширени вени на сперматичната врвца кај мажите на возраст од 20-30, обично на левата страна. Лево…Проширени вени на сперматичната врвца кај мажите на возраст од 20-30, обично на левата страна. Лево…
Здравствени енциклопедија, болест, лекови, лекар, аптека, инфекција, извадоци, секс, гинекологија,…Здравствени енциклопедија, болест, лекови, лекар, аптека, инфекција, извадоци, секс, гинекологија,…
На вентили на вени и венска пумпа. Неуспехот на венски вентилиНа вентили на вени и венска пумпа. Неуспехот на венски вентили
Промени во мајката во текот на вториот триместарПромени во мајката во текот на вториот триместар
Постпартална тромбофлебитис може да се случи во површните вени на екстремитетите, на матката вени,…Постпартална тромбофлебитис може да се случи во површните вени на екстремитетите, на матката вени,…
Фармакотерапијата во третманот на хронична венска инсуфициенција на долните екстремитетиФармакотерапијата во третманот на хронична венска инсуфициенција на долните екстремитети
Лекување во Медицинскиот центар во Бугарија oxycomЛекување во Медицинскиот центар во Бугарија oxycom
Внатрешната југуларна Виена, с. Jugularis меѓународна, започнува во југуларна отворање на черепот,…Внатрешната југуларна Виена, с. Jugularis меѓународна, започнува во југуларна отворање на черепот,…
Женски надворешни гениталии, структура, анатомијаЖенски надворешни гениталии, структура, анатомија
» » » Проширени вени на вагината за време на бременоста