ma.gurushealth.ru

Велика Британија: прва испорака контрацепција

Видео: Испраќање на e-mail од Велика Британија или Русија повторно беше забележано

Во Велика Британија, имаше услуга на експресна испорака на лекови за итна контрацепција. Таквите услуги воведени медицински услуги Dred, кои работат во онлајн режим.

Видео: Новиот начин да се испорача на САД ShopoTam.ru Експрес (Ebay.comShopotam.ru) №12

Кога наредил итна контрацепција дрога жените кои живеат во Англија, каде што мора да се определи вашата возраст и вашиот број на кредитна картичка  - за лица помлади од 18 години на услуги не е достапен. Цената на една таблета содржи левоноргестрел е околу 20 фунти. Ова е цената објавени на веб страната на медицински услуги.

Испорака значи посткоитална контрацепција носи курирска служба. Ако е издаден налог за време на работниот ден, агентот ќе бидат доставени во рок од два часа. На крајот на испорака работен ден ќе се направи следното утро. Во моментов, на услуга е достапна за жените кои живеат во Лондон. Под услов дека иницијативата е успешна, испорака на услуги на итна контрацепција се појавуваат во другите поголеми градови на Велика Британија.

Видео: Како да нарачате од Aliexpress // испорака, исплата, со цел следење на Aliexpress // Примери и совети

Сега британските жени може да се добие итна контрацепција за бесплатно користење на компанијата интернет сервис на британската консултации на услугата на бременоста.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Pfizer е сеќавајќи се серија на контрола на раѓањето апчињаPfizer е сеќавајќи се серија на контрола на раѓањето апчиња
Итна контрацепција (таблети, дрога, методи)Итна контрацепција (таблети, дрога, методи)
Oviary не ќе го пропушти орални контрацептивиOviary не ќе го пропушти орални контрацептиви
Третман во Харли Стрит клиника АнглијаТретман во Харли Стрит клиника Англија
Намалувањето на стандардниот пакет на парацетамолот го намали бројот на смртни случаи во Велика…Намалувањето на стандардниот пакет на парацетамолот го намали бројот на смртни случаи во Велика…
Топ 10 Велика Британија болнициТоп 10 Велика Британија болници
Велика Британија: продажба на контрацептивни средства на 13 годиниВелика Британија: продажба на контрацептивни средства на 13 години
На хируршки метод на контрацепцијаНа хируршки метод на контрацепција
Во Велика Британија може да се појави сперма од донатор и ооцити центриВо Велика Британија може да се појави сперма од донатор и ооцити центри
Во 2015 година, повеќе од 230 милиони жени немаат пристап до контрацепцијаВо 2015 година, повеќе од 230 милиони жени немаат пристап до контрацепција
» » » Велика Британија: прва испорака контрацепција